tejp med tryck

Etiketter

Att använda sig av etiketter är ett prisvärt och effektivt sätt att märka och informera dina produkter. Användningsområden är stort och just därför har vi ett brett urval av etiketter i alla olika former - för alla typer av tillfällen. Väljer du oss som leverantör så får du dessutom högsta kvalitet på etiketterna, låga priser och snabb leverans.

Vi erbjuder självhäftande pappers- och vinyletiketter i olika format. Dessa kan användas på papper, kartong, plast eller tyg och är bra för att till exempel märka allt från matvaror, burkar, flaskor och kartonger till transporter och lagerhyllor.

Säkerhets- och garantietiketter ingår även i vårt sortiment och passar bra för att märka dina varor med säkerhetsinformation och garantitider.

Läs mer för tips och användningsområden av etiketter.

 

Kontakta oss eller fyll i kontaktformuläret till höger så ser vi till att du får rätt etikett!Etiketter - effektivt sätt att exponera ditt företag

Självhäftande etiketter är ett enkelt och smidigt sätt att nå ut med information och att märka produkter. Är du i behov av att märka produkter eller informera slutkunden om något? Etiketter är ofta en stor del av designen av produkten och den del som talar om att den kommer från just er. Med andra ord; ett utmärkt sätt att förbättra er exponering och marknadsföra er.

Vi levererar alltid etiketter med hög kvalitet till lågt pris med snabb leveranstid. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill ha vägledning om vilken typ av etiketter som passar bäst för just dig och din verksamhet.

Etiketter - användningsområden

Hos oss på P2Märkning erbjuder vi självhäftande pappers- och vinyletiketter i olika format. Det finns mängder av sätt att använda sig av etiketter, på exempelvis lagerhyllor, matvaror, burkar, flaskor, kartonger och vid transport. Hos oss kan du även beställa etiketter som är till för att informera om säkerhet och garantitider.

Läkemedels- och livsmedelsindustrin är exempel på företag som använder sig av mycket etiketter i sin verksamhet och produktion av produkter. Men även som privatperson kan du ha stor nytta av etiketter; märk upp skivor, leksaker och böcker. Ett smidigt sätt att skapa ordning och reda.